Patiëntcomfort en -communicatie

Drie casussen beschikbaar

Patiëntcomfort en -communicatie verbetert gespreksvoering in de zorg. Het traint zorgprofessionals in empathisch communiceren, wat patiënten geruststelt en de zorgervaring verbetert.

Meer informatie
Shock_Thumb

Nieuwe aanwas

Bevat één casus

Ervaar de directe gevolgen van gemaakte keuzes in de simulatie ‘Nieuwe Aanwas’, waarin je betrokken raakt in het criminele (drugs)circuit.

Meer informatie

Sollicitatietrainer

Bevat één casus

Maak een sterke eerste indruk bij sollicitaties met onze Sollicitatietrainer VR-simulatie, die je voorbereidt op diverse gespreksscenario’s in een realistische omgeving.

Meer informatie

Laaggeletterheid herkennen

Bevat drie casussen

Ruim 2 miljoen Nederlanders kampen met beperkte lees-, schrijf-, reken- en digitale vaardigheden, wat hun dagelijks leven beïnvloedt. Oefen in VR met praktische oplossingen om deze mensen in onderwijs, overheid, zorg en meer te ondersteunen, en ze te begeleiden naar passende cursussen.

Meer informatie
Placebo_Thumb

Placebo effecten in communicatie

Bevat twee casussen  |  Mobiele applicatie beschikbaar

Goede communicatie met patiënten kan herstel bevorderen, terwijl onzorgvuldig taalgebruik schadelijk kan zijn. Onze VR-simulatie helpt je om helende communicatietechnieken te oefenen en negatieve effecten te verminderen.

Meer informatie
Intake_Thumb

Intakegesprek

Bevat één casus

Verbeter je intakegesprekken met onze VR-training, die zowel communicatie als procedure aanscherpt in realistische scenario’s.

Meer informatie
Cal_Thumb

Calamiteitentraining Ziekenhuis

Bevat zes casussen  |  Mobiele appliciatie beschikbaar

Train voor ziekenhuiscalamiteiten met onze mobiele game en VR-oefeningen. Leer regels en procedures, oefen communicatie en evacuatie onder stress.

Meer informatie
Vitaal_Thumb

Vitaal Bedreigde Patiënt

Bevat twee casussen

Oefen in een VR-ziekenhuis met het controleren van vitale waarden en MEWS, en gebruik de ABCDE-methode in noodsituaties. Voel de realistische stress van het samenwerken met collega’s en patiënten.

Meer informatie

Solliciteer

Fout: Contact formulier niet gevonden.