Crew_Squad

Over ons

Bij The Simulation Crew combineren we expertise in virtual reality met een passie voor innovatieve leerervaringen. Onze benadering is gebaseerd op co-creatie, waarbij wij onze technologische kennis samenvoegen met de inhoudelijke expertise van onze partners.

 

Dit zorgt voor VR-oplossingen die niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook inhoudelijk rijk en goed onderbouwd zijn. Als pioniers in de wereld van virtual reality, blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat we altijd vooroplopen in dit snel veranderende landschap.

Leren door te doen

Bij The Simulation Crew geloven we sterk in de kracht van ‘leren door te doen’. Onze VR-simulaties zijn ontworpen om gebruikers te laten experimenteren, ontdekken en groeien in een veilige, virtuele omgeving. Fouten maken is hierbij niet alleen geaccepteerd, maar wordt aangemoedigd als een essentieel onderdeel van het leerproces. Door deze aanpak kunnen gebruikers hun vaardigheden op een unieke en effectieve manier verfijnen, zonder angst voor echte wereld consequenties. Deze benadering zorgt voor een diepgaande en blijvende leerervaring, waarbij elk ‘foutje’ een nieuwe kans is om te leren en te verbeteren.

Deze filosofie wordt versterkt door de betrokkenheid en toegankelijkheid van The Crew. Wij zijn meer dan VR-specialisten; we zijn toegewijde partners in het innoveren van jouw leerervaringen. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die altijd bereikbaar zijn om met je mee te denken en oplossingen op maat aan te bieden. Of het nu gaat om technische ondersteuning, advies over de implementatie van VR in jouw leeromgeving, of gewoon een luisterend oor, wij staan klaar. Samen navigeren we door de uitdagingen en mogelijkheden van leren in VR, waarbij jouw doelen staan.

The Crew

Een team van experts dat samen de beste leeroplossingen creëert.

Eric Jutten

CEO

Edward Bosma

CTO

Henk Jan Baard

Software Developer

Jelle Pingen

Software Developer

Lise Custers

3D Artist

Teun Ververs

Developer

Ook deel uitmaken van The Simulation Crew?

Solliciteer

Fout: Contact formulier niet gevonden.