Projecten

Op zoek naar een meedenkende partner voor een project? Of je nu hulp nodig hebt bij onderzoek, advies, implementatie, of (VR-)productontwikkeling: The Simulation Crew denkt graag met je mee. We gaan graag het gesprek met je aan om samen een traject uit te stippelen dat naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met jouw expertise en onze creativiteit en technische kennis, werken we samen toe naar krachtige, effectieve oplossingen die écht impact maken. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in!

Co-creatie

In co-creatie combineren we onze expertise met jouw visie, wat leidt tot innovatieve oplossingen die meer zijn dan de soms der delen. Deze samenwerkingsaanpak is gerust op de theorie dat gezamenlijke inspanningen leiden tot meer creatieve en effectieve resultaten.

Proof of Concepts

Wanneer je nieuwe testmethoden of innovatieve VR-toepassingen verkent, staan wij aan je zijde. Samen met partners gaan we het onbekende tegemoet, altijd zoekend naar passende, vooruitstrevende oplossingen. Deze aanpak stimuleert innovatie en ontdekking binnen de VR-technologie.

Sensor- toepassingen in VR

In co-creatie combineren we onze expertise met jouw visie, wat leidt tot innovatieve oplossingen die meer zijn dan de soms der delen. Deze samenwerkingsaanpak is gerust op de theorie dat gezamenlijke inspanningen leiden tot meer creatieve en effectieve resultaten.

Generatieve AI

Wij maken gebruik van nieuwe mogelijkheden van generatieve AI door deze te integreren in ons rule-based systeem. Deze unieke combinatie stelt ons in staat het beste van beide werelden te benutten: de geavanceerde mogelijkheden van AI voor natuurlijke gesprekservaringen, zonder de controle over de leerervaring te verliezen.

afbeeldingOproepMBO_sollicitatietraining

Menselijke interactie

Onze Virtual Humans zijn uitgerust met een spraaksysteem dat zowel multi-modale input ondersteunt. Ze reageren dus niet alleen op vrije spraak, maar zijn ook gevoelig voor non-verbale signalen zoals kijkrichting, lichaamstaal en stememotie. Daardoor voelt de simulatie realistisch en menselijk aan.

VR_3

Levensechte virtual humans

Door state-of-the-art technologieën te gebruiken, zoals motion- en face capture, bereiken we een prachtig niveau van realisme in onze Virtual Humans. We combineren dit met geavanceerde procedurele spraak- en emotieanimaties. Dit resulteert in Virtual Humans die zowel emotioneel resoneren als realistisch reageren.

StudScore

Inzichten uit onderzoek

Onze systemen bieden uitgebreide analytische inzichten, waardoor je waardevolle gegevens kunt verzamelen en analyseren voor wetenschappelijk onderzoek. Deze gegevens stellen onderzoekers in staat diepgaande inzichten te verkrijgen in menselijk gedrag, besluitvorming en leerprocessen.

VR_2

End-to-end solutions

We ondersteunen een breed scala aan VR-hardware en zorgen voor een vlekkeloze integratie met bestaande Learning Management Systems. Daarnaast bieden we deskundige hulp en ondersteuning bij hardwareselectie, device management en een succesvolle implementatie binnen jouw organisatie.

Raak geïnspireerd!

Of het nu gaat om uitgebreid onderzoek, advies, het ontwikkelen van nieuwe producten of andere innovatieve oplossingen: samen met diverse partners doen wij bijzondere projecten. Lees meer over deze samenwerkingen en laat je inspireren!

Praat met onze VR-leerexperts

We helpen je graag met het vinden van de beste oplossing. Daarom bieden we verschillende manieren om onze producten uit te proberen, voordat je ze aanschaft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in om in contact te komen met één van onze leerexperts, of neem telefonisch contact op.

VR_4
Door dit bericht te verzenden, stem ik ermee in dat The Simulation Crew mijn gegevens verwerkt volgens het privacybeleid.

Solliciteer

Fout: Contact formulier niet gevonden.