Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet over The Simulation Crew en het gebruik van onze producten. Heb je een specifieke vraag waar je het antwoord niet op kan vinden? Of stel je je vraag liever aan ons persoonlijk? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Vraag niet beantwoord?

Geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Producten

The Simulation Crew maakt producten voor een breed scala aan gebruikers, met name gericht op:

 1. Studenten en professionals in de zorg.
 2. Docenten en studenten in het onderwijs.
 3. Sociaal dienstverleners en hun cliënten.
 4. Andere individuen of organisaties die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun vaardigheden door middel van VR-simulaties.

Ja, The Simulation Crew kan helpen bij het kiezen van het juiste product. We bieden persoonlijke ondersteuning en adviseren over de implementatie van VR in uw leeromgeving. We zijn bereid om met u mee te denken en oplossingen op maat aan te bieden, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Ja, bij The Simulation Crew maken we uitvoerig gebruik van geavanceerde AI-technologieën, waaronder Large Language Models (LLMs), in de ontwikkeling van onze VR-simulaties. Wij werken continu aan het verbeteren van onze producten en zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van een innovatieve versie waarbij animaties, reacties, en stemmen allemaal realtime gegenereerd worden met behulp van AI. Dit stelt ons in staat om nog realistischere en interactievere leerervaringen te bieden, waarbij de gebruikers zich volledig kunnen onderdompelen in de virtuele wereld. Onze toewijding aan technologische innovatie zorgt ervoor dat wij voorop lopen in de branche en de meest geavanceerde en effectieve leeroplossingen kunnen bieden.

 

Bij The Simulation Crew respecteren wij uw privacy en behandelen uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en veilig, in overeenstemming met de Nederlandse en Europese privacywetgeving (AVG/GDPR). Wij verzamelen uw naam, e-mailadres, voortgang en resultaten in onze simulaties en games, voornamelijk om onze dienstverlening uit te voeren en te verbeteren. Uw gegevens worden beveiligd tegen verlies en onrechtmatig gebruik. Ze worden 24 maanden na het verlopen van uw toegang automatisch verwijderd, tenzij u eerder verwijdering verzoekt. Voor inzage of correctie van uw gegevens, of bij vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy.

Praktische zaken

Bij The Simulation Crew zijn onze VR-producten en simulaties compatibel met diverse standalone VR-brillen, waaronder die van Pico en Meta. Daarnaast bieden we ook mobiele apps die werken met ons eigen spraaksysteem. 

Om onze producten op uw apparaten te krijgen, volgt u deze stappen:

 

 1. Voldoen aan Apparaatvereisten: Zorg ervoor dat uw apparatuur voldoet aan de specificaties die in onze documentatie zijn vermeld, om onze software of diensten optimaal te laten functioneren.

 2. Gebruik van Persoonlijke Accounts: U heeft een persoonlijk account nodig, wat kan een The Simulation Crew account zijn of een account van een andere partij waarmee u toegang krijgt tot onze software en diensten.

 3. Activatie: Activeer de software met de unieke activatiecode die u heeft ontvangen, of log voor de eerste keer in op de software.

 4. Installatie en Gebruik: Na activatie en inloggen kunt u onze software installeren en gebruiken op compatibele apparaten, zoals bepaald in de documentatie.

 

Bij The Simulation Crew doen we ons best om de dienst zo optimaal mogelijk te leveren, maar houd er rekening mee dat er altijd variabelen zijn die buiten onze controle liggen, zoals de compatibiliteit van uw eigen apparatuur en internetverbinding. Bij vragen of ondersteuning kunt u contact opnemen met onze supportafdeling.

Bij The Simulation Crew zijn onze producten ontworpen voor gebruikers met digitale basisvaardigheden. Dit betekent dat u geen uitgebreide technische kennis nodig heeft om onze VR-simulaties en mobiele apps te gebruiken. We hebben een supportpagina beschikbaar waar u gedetailleerde instructies en veelgestelde vragen kunt vinden om u te helpen. Mocht u er toch niet uitkomen, dan staat ons team klaar om u op afstand te ondersteunen en te zorgen dat u een soepele en plezierige ervaring heeft met onze producten.

Diensten

Bij The Simulation Crew begrijpen we dat elke situatie uniek is en een specifieke aanpak vereist. Daarom is een nauwe samenwerking met onze gebruikers erg belanrijk:

 

 1. Persoonlijke Ondersteuning: We erkennen dat elke gebruiker en elk scenario om een andere oplossing vraagt. Ons supportteam heeft alle inhoudelijke kennis om in te spelen op uw specifieke behoeften en vragen.

 2. Instructies: We bieden instructies aan, zowel in documentvorm als in videoformaat, om gebruikers te helpen onze producten effectief en efficiënt te gebruiken.

 3. E-mail Ondersteuning: Gebruikers kunnen vragen en problemen melden via e-mail. Ons team is toegewijd aan het snel en effectief beantwoorden van e-mails om zo snel mogelijk hulp te bieden.

 4. Telefonische Ondersteuning: Voor directe assistentie bieden we telefonische ondersteuning aan. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen.

 5. Contactformulier op de Website: Gebruikers kunnen ook contact met ons opnemen via een contactformulier op onze website, zo kan je laagdrempelig om ondersteuning vragen.

 6. Hulp op Afstand: Indien nodig bieden we hulp op afstand aan om complexe problemen op te lossen waar gebruikers zelf niet uitkomen.

  Deze aanpak zorgt ervoor dat we altijd de best mogelijke ondersteuning bieden, afgestemd op de individuele behoeften en omstandigheden van onze gebruikers. 

Ja, er zijn meerdere manieren om een product te personaliseren. Zo kunnen kunnen wij de omgeving of werkuniformen nabootsen in Virtual Reality, dat maakt de ervaring nog realistischer. Het is ook mogelijk om inhoudelijk specifieke doelen te maken, dat kan een kleine wijziging zijn óf een heel nieuw scenario. 

 

Wil je de opties bespreken?

Solliciteer

Fout: Contact formulier niet gevonden.